Shop i Citys nye formand Thomas Tychsen. Foto: Mette Henriksen

Shop i Citys nye formand Thomas Tychsen. Foto: Mette Henriksen

Thomas har fået blod på tanden

Thomas Tychsen afløser Lars Jespersen som formand i Shop i City

Af
Mette Henriksen

Det er 34-årige Thomas Tychsen, som overtager formandsposten i Shop i City. Han tager over efter Lars Jespersen, som har siddet i stolen i fire år.
Og det er netop den afgående formands ildhu og glæde ved formandsarbejdet, som har givet Thomas Tychsen lyst til at gribe stafetten - de to herrer er nemlig kolleger i Intersport i Aabenraa.
“Man kan da godt sige, at Lars har inspireret mig til at gribe opgaven. Jeg har fulgt med fra sidelinjen, og det har altså givet mig blod på tanden,” siger Thomas Tychsen, som glæder sig til at føre foreningens gode arbejde videre.
“Jeg synes at Shop i City og handelslivet i det hele taget gør det godt her i byen. Og selvom vi står overfor udfordringer som tomme butikker, så er man visionær og ikke bange for at tænke stort,” siger han med henblik på planer om at forvandle den nordlige ende af gågaden til retroens mekka.
“Jeg synes, at det lyder spændende og meget inspirerende. Hvad det bliver til, må tiden vise - jeg er i hvert fald positiv,” siger den nye formand, som er klar til at trække i arbejdstøjet.
“Jeg skal lige lande som formand, men en ting er sikkert: Jeg vil rigtig gerne være med til at videreudvikle handelslivet og Aabenraa i det hele taget.”

fakta
Thomas Tychsen er 34 år og født og opvokset i blandt andet Kruså. Inden han for 2½ siden kom til Intersport i Aabenraa, har han arbejdet i møbel- og indretningsbranchen. Han er far til to piger på henholdsvis tre og fire år, og bor i Aabenraa.

Publiceret 29 January 2016 12:15