Man In The Ceiling består af Theis Hein, Jonas Larsen, Simon Bæk og Tobias Grann. På fredag den 29. januar inviterer de til fejring af udgivelsen af deres EP ”Splashing Naked” på Tapperiet.

Man In The Ceiling består af Theis Hein, Jonas Larsen, Simon Bæk og Tobias Grann. På fredag den 29. januar inviterer de til fejring af udgivelsen af deres EP ”Splashing Naked” på Tapperiet.

Unge musikere fejrer udgivelse

Musikgruppen Man In The Ceiling, bestående af fire Køge-lokale unge, fejrer udgivelsen af deres EP i Tapperiets koncertsal på fredag den 29. januar

De fire unge musikere i 'Man In The Ceiling' har spillet sammen som musikgruppe i nogle år og fandt sammen om musikken på Køge Gymnasium, hvor de er elever. Til dagligt øver gruppen i Tapperiets øvelokaler og det var derfor et naturligt valg for dem at gøre brug af Tapperiets rammer til fejring af udgivelsen af deres EP ”Splashing Naked”.
EP'en "Splashing Naked" sætter lys på bandets opfattelse og fortolkning af deres egne oplevelser og bekendtgørelser i gennem år 2015. Lyden på EP'ens fem sange giver en overordnet oplevelse af New-Age og RnB elementer blandet godt sammen med gamle indie grooves og velkendte funk-rammer, der ikke lægger skjul på rock inspirationen. Et personligt værk, der fortælles med et skævt smil.
Ud over selv at stå på Tapperiets store scene og give koncert og smagsprøver på hvad der venter publikum på deres udgivelse, har Man In The Ceiling inviteret gæster med til fejringen af deres EP-udgivelse. Aftenen byder således også på en showcase-koncert med Alfen, der sidste år imponerede jury og publikum med sit alternative, melankolske og nærværende tag på rap-musik og vandt talentkonkurrencen Emergenza Festival Danmark. Før, mellem og efter koncerterne vil DJ'en D Colt sørge for at feststemningen er i top og danseskoene kridtede blandt publikum.
Udgivelsesarrangementet med Man In The Ceiling på Tapperiet på fredag den 29. januar starter kl. 21 og varer frem til midnat. Der er gratis entré til arrangementet.

Publiceret 29 January 2016 15:00