Debat:

Danmarks reelle udfordring

Søren Rasmussen
Primulavej 7
6000 Kolding
Medlem af regionsrådet
Syddanmark, Dansk Folkeparti

Vi har et politi, der ikke har mandskab nok til selv helt almindelige opgaver, som indbrud og tyveri. Grænsen kan ikke bevogtes effektivt, der er store huller, og den bevogtning der er, svækker den øvrige politiindsats i Danmark yderligere.
Vort militær mangler udstyr og bevillinger, flyene er nedslidte og må holde pause. Immigranter vælter ind i landet, og kommunerne har ikke penge til at håndtere dem.
I Region Syddanmark skal der spares 200 millioner kroner, selv om der i virkeligheden er brug for at tilføre mange hundrede millioner kroner.
Psykiatrien mangler penge, fødeafdelingerne mangler penge, der er overbelægning samtidig med at patienterne sendes hjem hurtigere og hurtigere - ofte i utryghed, medicinudgifterne stiger, skadestuer lukker og ventetiden stiger og selv noget så grundlæggende som rengøringen er manglefuld.
Eksemplerne er mange flere. Alligevel trues regeringen nu på livet for at sikre skattelettelser. Men er det nu helt sikkert, at danskerne ønsker endnu mindre politi, endnu mindre forsvar, ringere sygehuse og mindre hjælp til syge og udsatte borgere? Jeg mener, at vi skal investere i disse i stedet, det er jeg ikke ene om.
Derudover kunne Folketinget passende tage fat om de rigtige store spørgsmål, som er ved at vælte vores samfund. Hvad med at få stoppet strømmen af immigranter? Hvad med at få fjernet deres retskrav på en bolig? Hvad med at få opsagt konventionen, således immigranterne ikke har ret til at blive i Danmark? Hvad med at hjælpe i nærområdet i stedet?

Publiceret 29 January 2016 13:30