Byggeri’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i Messe C, Fredericia for 17. gang. Fri adgang for fagfolk mod registrering.

Byggeri’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i Messe C, Fredericia for 17. gang. Fri adgang for fagfolk mod registrering.

Det vælter ind med håndværkere

Fra tirsdag 1. marts til og med fredag 4. marts er fagfolk fra hele byggebranchen samlet til Byggeri ’16 i Fredericia

Fra tirsdag og fire messedage frem samles professionelle fagfolk fra byggebranchen i hele Norden i Messe C i Fredericia. Op mod 30.000 håndværkere, arkitekter, ingeniører og andre fagfolk ventes at besøge fagmessen, som i år har omkring 300 producenter og leverandører som udstillere.
”Jeg glæder mig rigtigt meget til at deltage i BYGGERI '16 og vil i min åbningstale lægge stor vægt på at skabe forståelse for, at bæredygtighed i bred forstand er en god forretning. Både for den enkelte bygherre og for samfundet," siger direktør for Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen, i en pressemeddelelse.
"Når vi bygger med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed, skaber vi en merværdi for bygherren, brugerne og hele samfundet. Det skal vi sammen blive meget bedre til at dokumentere. Med uddelingen af Klima-, Energi- og Miljøprisen giver Byggeri '16 et væsentlig bidrag til at gøre det nemmere at vælge klogt, når man vælger materiale og har bæredygtighedsambitioner," siger Lene Espersen.

Grønt fokus

For at øge kendskabet til og fremme udviklingen af bæredygtige byggevarer, vil messen have et særligt fokus på klima, energi og miljø. Det markerer Brancheforeningen Danske Byggecentre ved at uddele Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris til tre af 17 nominerede udstillere, der har gjort sig særligt bemærket inden for energieffektivitet, CO2-reduktion, forbedringer af indeklima eller arbejdsmiljø eller har implementeret en klima- eller miljøstrategi.
”Bæredygtigt byggeri og innovative byggematerialer bliver et stadig vigtigere forretningsområde for byggebranchen. Niveauet blandt vores nominerede er da også rekordhøjt, så noget indikerer, at byggeriet i stigende grad satser på grøn innovation inden for klima, energi og miljø. Det medvirker ikke blot til at skabe vækst og arbejdsplader – det understøtter også en grøn udvikling og driver byggeriet i en positiv retning. Så vi glæder os til at byde de mange tusinde besøgende velkommen til Byggeri-messen, som i år kommer til at byde på flere nyskabende løsninger og materialer end nogensinde før," siger Palle Thomsen, adm. direktør hos Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Publiceret 01 March 2016 05:00