FC Fredericia tabte 3-1 til FC Nordsjælland

FC Fredericia-træner Jesper Sørensen har sørget for, at spillerne har haft et hårdt program i vinteropstarten, og det kom også til udtryk, da de rødblusede mandag var taget en tur til Farum. FC Nordsjælland blev for stor en mundfuld for en flok småbrugte FC Fredericia-spillere, som måtte tage hjem med et nederlag på 3-1.
“Det eneste, jeg er rigtig utilfreds med, er resultatet. Jeg synes, at tempoet var fint, modstanderne var fine, og spillernes indsats var rigtig god, når man tager det meget hårde program i betragtning. Men vi giver lige et mål for meget væk,” lød det efter kampen fra Jesper Sørensen, som så flere positive ting i kampen.
“Det var tydeligt at se, at vi er ved at være der fysisk, og det er vigtigt. Derudover producerer vi rigtig mange chancer i forhold til, hvad vi har præsteret i tidligere testkampe - de chancer skal vi så bare have sparket i mål fremover,” siger Jesper Sørensen.
FC Fredericia kom bagud efter cirka 40 minutter, men slog tilbage kort efter pausen. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mathias Hebo Rasmussen hamrede bolden i kassen på et rigtig fint langskudsmål mod sine tidligere holdkammerater. Efterfølgende fik Nordsjælland afgjort sagerne med mål efter henholdsvis 65 og 80 minutters spil.

Publiceret 01 March 2016 08:00