TUBA drop-in møder - gratis foredrag på næste torsdag.

TUBA drop-in møder - gratis foredrag på næste torsdag.

Jeg har svært ved at sætte grænser, fordi jeg er barn af en misbruger

Der er ikke meget overskud til børnene i en familie med misbrugsproblemer. Den misbrugende voksne kan tage meget plads, og det kan blive svært for barnet at sætte grænser. Hør mere når TUBA Hvidovre holder et gratis foredrag med temaet “Grænser, tillid og normalitet” på næste torsdag den 10. marts 2016 i TUBA Hvidovre lokaler.

Forårets foredrag og undervisningsprogrammer er allerede godt i gang hos TUBA, der hjælper unge, der er børn af misbrugere med terapi og rådgivning.
Har du svært at sige fra? Får du dårlig samvittighed og føler skyld, når du prioriterer dig selv? At vokse op i en familie med misbrugsproblemer, kan gøre det svært at sætte grænser og have tillid. Lær mere om hvordan en opvækst i en familie med misbrugsproblemer kan udfordre dig.
Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrugsproblemer kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag. Grænser, tillid & normalitet er temaerne, vi griber fat i denne eftermiddag. Foredraget skal blandt andet lære dig at sætte grænser i hverdagen, så du kan få et tilfredsstillende liv, hvor din opvækst i en familie med misbrugsproblemer ikke får lov at styre dit liv.
Foredraget finder sted torsdag, d. 10. marts, 16.30 - 18.00 hos TUBA Hvidovre, Hvidovrevej 137.
Dette er bare ét blandt mange flere undervisningstilbud og foredrag, hvor du kan lære mere om livet i en familie med misbrugsproblemer.
Se hele programmet for foråret på tuba.dk/alle-begivenheder og på facebook.com/TUBADanmark/events
Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede. Du er velkommen til at lytte og lade dig inspirere af oplæggene samt fortællingerne fra andre unge. Du kan også deltage i snakken med det, du oplever i din hverdag.

null

Publiceret 01 March 2016 08:00