orfatter Carsten René Nielsen læser prosa mens tilhørerne kan nyde illustrationerne af hans digte genskab af Kent Zahll

orfatter Carsten René Nielsen læser prosa mens tilhørerne kan nyde illustrationerne af hans digte genskab af Kent Zahll

Ord og billede hos Cykelbørsen

Forfatter Carsten René Nielsen gæster på fredag Cykelbørsen med sin prosa og dertil kommer illustrationer kreeret af Kent Zahll
 
Gennem flere år har man kunnet se månens billede hos Claus Ørsted i Cykelbørsen på Vestervold. Siden kom også månens ord med og på fredag kulminerer de to i et festfyrværkeri af ord og billeder.
Forfatter Carsten René Nielsen læser op af sine historier om dyr. Han læser også "Dobbelgængeren fra Randers" og om pigen i åen - kunstværk af Svend Dalsgaard.
Han fortæller ud fra overskrifterne: Da hun lå for døden gik det op for ham - skydeskive af mælk - en skuffe hvori alt forsvinder og digtet i det brev der faldt ned fra reolen.
Alle dette er blevet gennem illustreret på forhånd af Kent Zahll, der før har haft værker hos Cykelbørsen. Her kan man se billeder af elefanten uden snabel men med en grammofontragt i stedet for - et gengivet kalkmaleri fra Birkerød Kirke - dette forunderlige dyr har Carsten René Nielsen skrevet om. Den er spinkel som en væddeløbshest og har skæl som en krokodille og kuglerunde øjne.
Historierne bliver fortalt fra kl. 17.00 hos Cykelbørsen på fredag 4. marts. alle er velkomne.

Publiceret 01 March 2016 10:00