Marie Rodero.

Marie Rodero.

Vinaften på slotskroen

Datteren fra vingården Carmelo Rodero i Ribera del Duero på Vallø Slotskro

Vallø Slotskro inviterer til en ny vin- og gourmetaften fredag den 1. april klokken 19, hvor man udover god mad og spændende vine også kan se frem til at møde Maria Rodero fra den spanske vingård Carmelo Rodero.
Det er Helge Sidor fra Compagniet, den lokale vinhandler i Solrød, der har inviteret Maria til Danmark, og sammen med Henrik Ravnemose og Palle Møller fra Vallø Slotskro arrangerer de nu en Winemakers Dinner på slotskroen.
"Carmelo Rodero's Bodega, som en vingård i Spanien ofte kaldes, ligger i Pedrosa del Duero i det meget kendte spanske vinområde, Ribera del Duero. Her er det druen tempranillo, som er den mest benyttede druesort. De fleste af vinene fra Rodero er fadlagrede og intense i smagen, og vinene får rigtigt gode anmeldelser af de danske vinjournalister,” fortæller Helge Sidor.
Der er fortsat ledige pladser til arrangementet, hvor gæsterne udover vinen også kan se frem til en seks-retters menu. Kuvertprisen er 995 kroner.
Tilmeldingen foregår direkte til Vallø Slotskro på tlf. 56266266. Læs eventuelt mere om Rodero, den detaljerede menu, samt hvilke vine der serveres til maden på Compagniets hjemmeside: www.compagniet.dk.

Publiceret 01 March 2016 11:00