Kasper Aaskov er vant til at køre med baghjulstræk fra den historiske motorsport, hvor han har været en af de hurtigste i 76-klassen.

Kasper Aaskov er vant til at køre med baghjulstræk fra den historiske motorsport, hvor han har været en af de hurtigste i 76-klassen.

Motorsport:

Kasper Aaskov etablerer sit eget DTC-team

Racerkøreren fra Varde skifter fra historisk motorsport til DTC-serien

Hidtil har han været en af de toneangivende kørere indenfor den historiske motorsport, men i år har Kasper Aaskov, Varde, givet sig selv en ny udfordring. Han har besluttet sig for at etablere sit eget team og deltage i årets udgave af Danish Thundersport Championship.

”Når sæsonen er gået, vil mit ønske være, at jeg befinder mig i den bedste halvdel,” siger han om den forestående udfordring.

”Men ellers er forventningerne bare, at jeg skal blive hurtigere og hurtigere igennem sæsonen, for jeg kan ikke gå ud at være hurtigste mand fra start med de kørere, der er. Jeg skal lære bilen at kende og have den ind under huden, og så håber jeg på, at næste sæson kan bringe mere med sig.”

Kasper Aaskov har med stor succes kørt både rallycross og historisk motorsport, og så har han haft en enkelt DTC-start bag sig. Det var tilbage i 2012, hvor han lejede sig ind i et team, men nu vælger han at gøre det selv.

”Jeg har arbejdet på det i flere omgange, men ville ikke springe ud i det, før jeg økonomisk kunne være med. Det er lykkedes mig at få stablet et budget på benene, selv om der er plads til flere klistermærker på bilen,” siger Kasper Aaskov, som har haft nogle travle uger.

Publiceret 01 March 2016 07:00