Eivind Underbjerg Hansen fra Venstre er en af de politikere, der satser på, at der kommer høringssvar, så man kan få en anden løsning. (Pressefoto).

Eivind Underbjerg Hansen fra Venstre er en af de politikere, der satser på, at der kommer høringssvar, så man kan få en anden løsning. (Pressefoto).

“Jeg synes, det er en dårlig løsning”

Af
Af Betina Skjønnemand

Eivind Underbjerg Hansen fra Venstre er en af de politikere, der håber, at der kommer høringssvar omkring vejførelsen til det nye boligområde i Rødekro, der nu er sendt i offentlig høring. Han er blandt de politikere, der har været ude og bese forholdene, og han er ikke imponeret.
“Det er helt klart en dårlig løsning. Den nye vej er seks meter, og den føres ud i Fladhøjvej, der er fire meter bred. Derudover er det to steder, hvor cykelstien krydses. Så det er min helt klare holdning, at der skal findes en anden løsning,” lyder det fra Eivind Underbjerg Hansen.
Han vil nu afvente høringssvarene og forventer, at der kommer indsigelser.
“Hvis der ikke kommer indsigelser, jamen, så bøjer jeg mig og stemmer for. Men jeg forventer helt klart, at der kommer indsigelser”.
Han så gerne en løsning, hvor det nye boligområde får vejforbindelse langs jernbanen, og en vej oprettes, hvor der allerede nu befinder sig en grussti. En løsning, der ifølge beregninger vil blive dyrere. Men disse beregninger er Eivind Underbjerg Hansen dog ikke sikker på helt holder.
“Hvis man har en holdning til noget, og der laves udregninger. Så får man det til at passe”.

Publiceret 02 March 2016 09:00