Aktiv erhvervsmand fylder 60 år

Den randrusianske erhvervsmand Torben Boldsen runder et skarpt hjørne på lørdag den 5. marts. Han har en lang karriere inden for primært optikerbranchen bag sig og arbejder i dag udelukkende som konsulent og i tillidshverv. Således har han bl.a. siden 201

Torben Boldsen er oprindeligt uddannet optometrist og arbejdede de første 10 år af sin karriere som optometrist og leder i flere afdelinger hos Synoptik. Siden opbyggede han først egen optikerforretning i Randers fra 1987-97, derefter 25 butikker i Nyt Syn-kæden i samarbejde med partneren Dion Eriksen, hvor de arbejdede med det formål at opkøbe, udvikle og sælge optikerbutikker i hele Danmark. De 25 forretninger i Jylland og på Sjælland, blev i slutningen af 2009 solgt til kapitalfonden Alipes (Profiloptik). Parallelt hermed igangsatte Torben Boldsen fra 1987 sammen med en gruppe ildsjæle arbejdet med at skabe fundamentet til Randers Regnskov og Radio ABC-gruppen.
Bl.a. grundet en konkurrenceklausul i optikerbranchen har Torben Boldsen de seneste år ikke beskæftiget sig med optikerfaget, men har siden 2010 helliget sig hvervet som konsulent samt diverse tillidshverv. Frem til årsskiftet 2015/16 var han således bestyrelsesformand i Randers Regnskov (i alt ca. 20 år). I dag er han bestyrelsesformand for Randers Idrætshaller (siden februar 2016), bestyrelsesformand i Aarhus Airport (medlem siden 2011) samt medlem af bestyrelsen for Radio ABC og dennes datterselskaber (i alt ca. 28 år).
Om sit mangeårige virke i erhvervslivet siger Torben Boldsen: ”Det er altid skabelsesprocessen, der har fascineret og 'trigget' mig. Kan det lade sig gøre? Hvad nu hvis…?”, forklarer han. Senest er det Randers Idrætshaller, Torben Boldsen har involveret sig i, og han glæder sig til at være en del af realiseringen af dette multiarena-koncept med plads til over 4000 gæster.
Hvad angår arbejdet i Aarhus Airport, så har det også altid været skabelsesprocessen, der her har været i fokus og fascineret erhvervsmanden: ”Jeg har en stærk tro og fast beslutning på, at vi med det helt rigtige set-up og hårdt arbejde kan og vil lykkes med at vende nedgang til fremgang i Aarhus Airport. Vi vil styrke udviklingen med nye ruter til stor glæde for befolkningen og erhvervslivet i Østjylland – ikke mindst fordi kundegrundlaget er der, fordi erhvervslivet blomstrer, fordi Østjylland er den region, der har den største befolkningstilvækst uden for København, og fordi Østjylland rummer den befolkning i Jylland, der rejser mest,” siger han. ”Lige nu pågår arbejdet med renovering af faciliteterne i lufthavnen, og vi ser frem til, at lufthavnens nye salgsafdeling - med den nye Airline Relations Manager i front - vil skabe massivt fokus på ruteudviklingen hos luftfartsselskaberne.”
Torben Boldsen er født i Randers den 5. marts 1956 og boede i København til han var cirka 14 år. Her flyttede han og hans familie til Aarhus, hvor han boede til 1988. Herefter blev bopælen Randers – og det er den stadig. Her bor Torben Boldsen således i dag med fruen Lise, som han har to døtre med: Cathrine, født i 1983, som er lærer, og Mette, født i 1987, der læser til fysioterapeut. 

Publiceret 02 March 2016 08:17