Der bliver snart endnu mere Apple at komme efter i Bilka Kolding. Mostphotos

Der bliver snart endnu mere Apple at komme efter i Bilka Kolding. Mostphotos

Ny Apple shop-in-shop åbner i Bilka

Kunder kan forvente kyndig vejledning i eksklusive produkter

Som den første detailbutik i Danmark kan Bilka Kolding i Storcentret snart præsentere en helt ny oplevelse for deres kunder. Inde i det i forvejen brede sortiment åbner en butik i butikken, såkaldt shop-in-shop, udelukkende med produkter fra Apple.
Bilka er allerede forhandler af flere af Apples produkter, men med det nye koncept, kan kunderne - ud over et større sortiment - også se frem til, at personalet er særlig uddannet i at betjene og rådgive om de eksklusive produkter.
“Vi kommer til at byde på en væsentlig større palet af Apple-produkter, og det bliver hele vejen på tværs af deres sortiment fra telefoner, ure, MacBooks ogiPads. Det bliver vores eget personale, der kommer til at stå i butikken, så de får en særlig uddannelse i vejledning i Apple. Det er jo ofte nogle temmelig dyre produkter, så hvis man betaler op mod 20.000 kroner for for eksempel en computer, så kan man også forvente en ordentlig betjening og vejledning,” fortæller varhuschef i Bilka Kolding Henrik Marcussen.

Nye oplevelser

Bilka Kolding gennemgik sidste år en større renovering, som et led i landsdækkende moderniseringsproces i alle kædens butikker.
Det nye koncept med Apples shop-in-shop er således en del af denne proces. Planen er, at det senere skal rulles ud til resten af landet, og her kommer Bilka Kolding til at fungere som test-varehus for at se, om konceptet kan leve op til målsætningerne.
“Vi har selvfølgelig nogle salgsmæssige kriterier, som vi måler, om det er en succes på, men det tror vi helt sikkert på, det bliver. Der er så mange butikker i detailvare-nettet, at man skal kunne mange andre ting end at sælge dagligvarer, og vi tror på, at det her er en måde at give kunderne nogle oplevelser, som er lidt særlige,” siger Henrik Marcussen.
Allerede i næste uge begynder opsætningen af den nye butik i butikken, og derefter går der kun kort tid, før de første Apple-entusiaster kan handle elektronik derfra.

Publiceret 02 March 2016 13:14