TV Glad fik sidste år et interview med Viggo Mortensen.

TV Glad fik sidste år et interview med Viggo Mortensen.

TV Glad er klar på den røde løber

På lørdag er der atter uddeling af filmpriser i den danske filmverden. Bodil Prisen løber af stablen på Bremen i København og atter er TV-Glad fra Aabenraa på pletten på den røde løber for at udfordre og snakke med dansk films elite, skuespillere, instruktører og andre inden for branchen.
Det er efterhånden blevet en fast tradition, at Tommy A. Hansen og en kollega, denne gang Tobias Wieczorek, pakker en historie ind, der altid ender med, at holdet havner i København på dagen hvor der er filmfest.
Tommy A. Hansen står for TV-Glad-serien ”Filmhulen”– her anmelder han de nyeste film ude på DVD mv. og derfor er han oplagt som én af de to værter, der præsenterer en ganske anderledes udgave af en Bodil-reportage.
Skuespillere på den røde løber er mere end villige til at tale med journalisterne fra Glad, og hele Glad's hold indgår da også som en del af det journalistiske repertoire, der tæller både Ritzau, DR, TV2 og andre medier.
Sidste år var en succes, hvor der både blev lavet radio og TV fra den røde løber. Her talte Tommy A. Hansen bl.a. med Paprika Steen, Bille August og selveste Viggo Mortensen.
 
Det hele bliver til en del af TV-Glad's sendeflade, ligesom der laves et program bag om optagelserne, også til sendefladen.

Publiceret 02 March 2016 12:45