Torsdag kl. 20.00 spiller Mathilde Falch på Tobakken.

Torsdag kl. 20.00 spiller Mathilde Falch på Tobakken.

Musik:

Falch, rock og 60'er nostalgi på Tobakken

Michael Falchs datter, to talentfulde lokale hardrock bands og 60'er nostalgi for fuld udblæsning. Jo, der er lagt i ovnen til endnu en begivenhedsrig uge på Tobakken.

Torsdag kl. 20.00 gælder det Mathilde Falchs, der med sit tredje og anmelderroste album "Alle Taler" gæster spillestedet med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn.

Fredag kl. 21.00 byder ro helt igennem Esbjergensiske hardrock bands, det helt nye StoneKing og det mere etablerede Great White Buffalo, på et overflødighedshorn af god, gedigen og velspillet hardrock. StoneKing spiller guitarbaseret rock, tungt og fængende og meget alsidigt i sin opbygning, hvor ballader og progressive numre supplerer hinanden. Great White Buffalo har siden 2012 været usædvanligt aktive på musikscenen i Esbjerg, og deres hardrock med metal- og sydstatsrock undertoner har efterhånden fået mange rockfolk til at skærpe interessen for kvartetten.

Endelig gælder det The Last Dance med 60'er Klubben lørdag kl. 14.00. Her vil 60'er Klubben afholde deres sidste arrangement, et arrangement som Tobakken ligger rammer til og et arrangement, som arrangørerne lover vil blive et brag af en fest.
60'er Klubben har samlet de fleste tilbageværende musikere og bands, der i mere end tre årtier har været på scenen på såvel Palads Hotel, i Kartoffelpakhuset, i 60'er teltet i Nørreskoven og ved de hedengangne 60'er 2. Juledags rockkoncerter på Tobakken. Udover alle de lokale navne, der går på scenen fra kl. 14.00, kan man også møde de tre 'hovednavne', Henning Stærk, Red Squares og Rubber Band, der går på scenen i nævnte rækkefølge fra 21-tiden.

Publiceret 02 March 2016 08:30