OB-jubel efter reducering til 2-1 ved Anders K. Jacobsen i premierekampen mod AGF. Fredag venter ligaens nummer to på udebane.

OB-jubel efter reducering til 2-1 ved Anders K. Jacobsen i premierekampen mod AGF. Fredag venter ligaens nummer to på udebane.

OB-træner før svær fredagskamp:

AaB er landets bedste

Kent Nielsen spår en meget svær kamp mod sin gamle klub

Fredag blev Superligaens forårssæson sparket i gang, da godt 7.500 boldhungrende tilskuere kunne se OB og oprykkerne fra AGF spille 2-2 i en rodet, men underholdende affære på TREFOR Park.
'Striwerne' blev spillet tynde i første halvleg, men rejste sig med to scoringer i anden halvleg.
“Man vil altid gerne score og have point i første kamp, og det lykkedes for os, men der er ikke meget at tage med fra den kamp. På det mentale plan var det godt at komme fra baghjul og få et fortjent point, selvom vi godt kunne have tænkt os alle tre,” siger Kent Nielsen, som fredag skal tilbage til sin gamle hjemmebane i Aalborg.
“AaB er en anden type modstander. AGF spillede direkte og med høje bolde. AaB spiller fladt og hurtigt og har vist, at de, når de rammer topniveauet, er det bedst spillende hold i landet. FCK og FCM har nogle individuelle kvaliteter, men kigger man på bevægelse og hurtighed i spillet, så er AaB stærkest. Jeg er overbevist om, at de nok skal komme i top tre, og så er spørgsmålet, om de kan gå hele vejen igen,” siger OB-træneren, som førte nordjyderne til mesterskabet i 2014.

Defensiv test

OB har i vinterpausen haft stor fokus på defensiven, og den kommer for alvor til at stå sin prøve mod Superligaens mest scorende mandskab.
“Vi skal være dygtige i organisationen, hvis vi skal have et resultat. De må ikke få for meget plads. Det handler om hårdt arbejde og megen løb uden bold, og det skal være 'spot on'. AaB er stærke på mange områder, men de vil hellere angribe end forsvare, så jo mere vi kan tvinge dem til at forsvare, jo bedre. Men det bliver svært mod et meget boldsikkert hold,” vurderer Kent Nielsen, som var på plads i Herning, da AaB mandag spillede 1-1 mod de forsvarende mestre fra FCM.
“Jeg så dem også i Aalborg, da de slog Malmø 3-0 sidste tirsdag. De ser meget stærke ud og har stort set vundet rub og stub i deres træningskampe, og de sluttede efteråret rigtig godt. Det er en meget svær modstander.”

Publiceret 02 March 2016 18:00