Vidne til ballade på OUH:

Det vrimlede med politi

Utryg familie måtte forlade skadestue

Tre unge mænd lavede tirsdag aften så meget ballade på Odense Universitetshospital, at Fyns Politi måtte foretage anholdelse af dem. 
De unge havde angiveligt deltaget i et større slagsmål ved Bøgeparken i Vollsmose og var taget på skadestuen for at få den ene, en 23-årig, behandlet for skrammer fra forsøg på knivstik. 
Den 23-årige og hans to kammerater på 19 og 22 år var ikke tilfredse med behandlingen, og det gjorde de på opfarende vis klart for personalet, som tilkaldte politiet.
"Det vrimlede med politi. Der var måske 15-18 betjente, og det var tydeligt, at personalet var dybt rystet," fortæller et vidne, som ikke ønsker sit navn frem, til Lokalavisen Odense. 
Vidnet ankom sammen med sin datter til skadestuen lige efter anholdelserne og så dermed ikke de unge mænd lave ballade. 
"Men vi valgte altså at forlade skadestuen, fordi det var dybt utrygt at være der. Det virkede ikke, som om der var ro på overhovedet. Det var ret voldsomt," fortæller vidnet, som også så en bil blive bugseret væk fra hospitalet.
"Personalet kunne godt forstå, at vi ikke havde lyst til at være der, og de sagde, at vi bare kunne kigge forbi senere på natten og komme til. Vi har været til læge i dag i stedet. Værre var det heldigvis ikke. Men det er altså lidt voldsomt, at man ikke engang kan komme på skadestuen, uden at der skal være ballade fra de unge fra Vollsmose. Det er jo ikke første gang, det sker," siger vidnet blandt andet med henvisning til, da op mod 60 bøller fra Vollsmose i 2012 trængte ind på OUH's akutmodtagelse efter en skudepisode. 
Lokalavisen Odense ville gerne høre om personalets oplevelser tirsdag aften, men vi har endnu ikke haft held med at komme igennem til den skadestueansvarlige på OUH.

Publiceret 02 March 2016 16:30