På lørdag kan man finde ud af om man har den rigtige skraldeordning hjemme i privaten

På lørdag kan man finde ud af om man har den rigtige skraldeordning hjemme i privaten

Den rette affaldsordning på messe

Lørdag 5. marts slår Purhushallen igen op for dørene til den årlige Forårsmesse. Her kan man møde Randers Kommune i form af nogle af de medarbejdere, der har med affald at gøre

Medarbejderne fra Affaldskontoret er klar til en snak om, hvad der må puttes i de forskellige beholdere. Og får man brug for at ændre sin nuværende ordning, så klares det på stedet.
"Vi vil også gerne fortælle om, hvor godt det er gået med indførslen af indhentning af organisk affald i Langå og Ulstrup. Det er gået over al forventning, så vi er klar til de næste to områder, der skal med i ordningen i løbet af foråret," fortæller Tenna Storgaard Zangenberg fra Affaldskontoret.
Der er selvfølgelig også mulighed for at få svar på alle spørgsmål om sortering, affald og genbrug eller at deltage i konkurrencen ”Find fem fejl i emballagebeholderen”.
Mellem kl. 13 og 15 præsenteres én af de nye to-kammer skraldebiler, så man kan se med egne øjne, at det man sorterer ikke bliver blandet.
Det er anden gang at Affaldskontoret deltager på Forårsmessen. Formålet er at komme i kontakt med borgerne. Både for at borgerne kan få stillet deres nysgerrighed, blive klogere og få svar på deres eventuelle spørgsmål, men mindst lige så meget for at personalet på Affaldskontoret kan blive klogere på borgernes erfaringer med og reaktioner på systemet.

Publiceret 03 March 2016 10:25