Langå Genbrugsplads indvies på lørdag

Genbrugspladsen i Langå er ikke alene blevet større. Nu får den også en ny genbrugsbutik og det nye tiltag åbnes officielt på lørdag

Der er sket mangt og meget på genbrugspladsen i Langå. Genbrugspladsen er blevet udvidet med et større areal, og det har medført, at vi har ændret lidt på indretningen af pladsen. Blandt andet er haveaffaldet blevet flyttet, så man skal holde øje med skiltningen, næste gang man besøger pladsen.
Derudover er klunse-containeren blevet lukket. Det vil sige, at man stadig kan aflevere ting, der er for gode til at smide ud, men man må ikke tage ting med sig igen. Affaldskontoret er indgået i et samarbejde med Lions Langå, hvor indleverede effekter vil blive solgt i vores nye genbrugsbutik 'Langå IgenBrug'.
Overskud fra salget skal gå til humanitære, sociale og kulturelle formål i lokalområdet efter ansøgning. Den nye genbrugsbutik 'Langå IgenBrug' vil holde åbent den første lørdag i måneden i ulige måneder, undtagen juli, hvor der er sommerferie lukket.
Lørdag 5. marts indvies den udvidede genbrugsplads, og genbrugsbutikken 'Langå IgenBrug' åbner dørene for sin første salgsdag.
Pladsen er vært ved en kop kaffe og en småkage.
Pladsen åbner kl. 10.00.

Publiceret 03 March 2016 10:27