Mikkel Christophan er ny formand for DSU Kolding. Pressefoto

Mikkel Christophan er ny formand for DSU Kolding. Pressefoto

Ny formand i DSU Kolding

Gammel kending vender tilbage til formandsstolen

På DSU Koldings (Dansk Socialdemokratisk Ungdom) generalforsamling i aftes blev Mikkel Christophani valgt som formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdoms lokalafdeling, der i dag har 25 medlemmer. Den 22-årige Mikkel Christophani har tidligere været formand for afdelingen i 3 år, men i 2014 gav han formandsposten videre for at påtage sig ansvaret som kasserer.
”I 2015 brugte jeg meget tid på min uddannelse og lagde primært mit politiske arbejde i DSU Sydjyllands regionale forretningsudvalg og i DSU's Hovedbestyrelse. Efter et år med en inaktiv afdeling er det på tide at vende hjem. DSU skal igen være den mest aktive politiske ungdomsorganisation i Kolding kommune, og vi skal bruge vores politiske indflydelse på at skabe lokal forandring”, fortæller Mikkel Christophani.
På generalforsamlingen blev, den tidligere formand Magnus Søgaard valgt som kasserer. Therese Raarup Jørgensen blev valgt som næstformand. Ditte Raarup Jørgensen og Sakariye Shariif blev valgt som bestyrelsesmedlemmer.
Mikkel Christophani er ud over sit virke som formand i ungdomsorganisationen også kandidat til byrådet, når der i november 2017 er kommunalvalg.

Publiceret 03 March 2016 10:49