Flygtning – vorherre bevares!

Det er både bekymrende og beskæmmende at følge med i flygtningesituationen i Haderslev, og endnu mere bedrøveligt at følge med i debatten herom. Der hersker en underlig fornægtelse af de kendsgerninger, som springer en i øjnene.
For få uger siden, ønskede et byrådsmedlem fra Socialdemokratiet at rive hegnet omkring asylcentret på Vilstrupvej ned, således at disse ressourcestærke og dygtige mennesker kunne få et arbejde og blive implementeret i vores samfund. I samme uge kunne politiet i Haderslev berette, at der hersker ro og orden på Vilstrupvej. 
- Ikke desto mindre har lokale og regionale aviser har de sidste par uger skrevet om overfald og interne slåskampe på centeret? Den foreløbige kulmination så vi i weekenden, da nyankomne flygtninge spærrede trafikken, som en reaktion på de ”frygtelige” forhold, som beredskabscentret leverer. Trafikanter som skulle passere Vilstrupvej fik sågar af vide af politiet, at færdsel på Vilstrupvej v. centret var på eget ansvar – og det på trods af politiets tilstedeværelse. Den opførsel disse mennesker bringer med sig emmer af mangel på respekt og taknemmelighed, - noget de i høj grad burde udvise over for det danske samfund. Weekendens episoder på Vilstrupvej er et glimrende eksempel på, at langt de fleste mennesker, som kommer til Danmark IKKE er flygtninge – men migranter og lykkeriddere.
 

Publiceret 03 March 2016 07:00