Satanic Assault Division gæster Konfus lørdag, hvor der spilles op fra kl. 21.00. Foto: PR

Satanic Assault Division gæster Konfus lørdag, hvor der spilles op fra kl. 21.00. Foto: PR

Koncerter:

Sort metal på Konfus

Lørdag står i black metallens navn på Konfus, når hele tre korrifæer inden for den hårde ende af metallen kommer til Esbjerg.

Det er Horned Almighty, Genfærd og Satanic Assault Division, der spiller op på spillestedet, hvor der uden tvivl bliver bragende varmt denne lørdag. Horned Almightys stil kan bedst beskrives som en blanding af det primitive fra Celtic Frost, agressionen fra Discharge og det ækle fra Autopsy - alt sammen indsmurt i det uhyggelige råddenskab af tidligt halvfemser black metal.

Genfærd startede som et kreativt outlet, en måde at arbejde med de inspirationer og den kreativitet de ikke kunne føre ud i livet i deres andre bands. Det er blevet til et fristed for bandet, hvor medlemmerne kan lave præcis det musik, de har lyst til uden noget drama eller bullshit. Medlemmerne kommer fra Vardlokkur, Sort Regn, Saxtorph og Myrd og til sammen har de spillet et par hundrede shows og touret i det meste af Europa.

Endelig gælder det Satanic Assault Division, der er et erfarent band med en ekstrem og aggressiv lyd og et synderrivende live show, hvor man skal være forberedt på grotesk, satanisk vanvid.

Publiceret 03 March 2016 07:00