Der er langt imellem smilene hos butiksejerne Tina Mark (tv.) og Lotte Wild i disse dage - lukningen af deres fælles “barn” er en realitet, og nu skal der tages afsked med butikkens trofaste kunder. Foto: Mette Henriksen

Der er langt imellem smilene hos butiksejerne Tina Mark (tv.) og Lotte Wild i disse dage - lukningen af deres fælles “barn” er en realitet, og nu skal der tages afsked med butikkens trofaste kunder. Foto: Mette Henriksen

Mix & Wild´s i RådhusCentret lukker:

“Vi er rigtig kede af det"

Ejerne bag mode- og livsstilsbutikken i RådhusCentret i Vojens, Lotte Mark og Tina Wild, smider håndklædet i ringen

Af
Mette Henriksen

Forventningsglæden over en fælles fremtid i en samlet stærk enhed var stor, da de to nabobutikker for godt et år siden fusionerede i RådhusCentret i Vojens og blev til Mix & Wild´s. En butik, som havde hele pakken: Trendy tøj helt op til størrelse 56, sko, tasker, interiør, specialiteter, gavekurve, brugskunst og body-produkter. Nu er forretningseventyret imidlertid slut.
“Vi lukker butikken per 30. juni. Vi har altid sagt, at vi skal kunne generere vores løn, for fortsat at kunne drive forretningen. Men vi må nu erkende, at det kan vi ikke,” fortæller kvinderne bag RådhusCentrets populære mode- og livsstilsbutik, Lotte Mark og Tina Wild, med nedtrykte miner, mens de hver især kæmper med tårerne.
“Lukningen er en hård beslutning, rigtig hård, for vi har jo kæmpet for det her. De første år hver især i hver vores butik, og siden sammen,” siger Lotte Mark, der som sin kompagnon nærmest ikke tør tænke tanken færdig om, at hun snart må sige farvel til drømmejobbet, og ikke mindst butikkens mange, trofaste stamkunder.
“Det her er vores barn. Vi har lagt rigtig mange timer i det hver uge, både de synlige her i butikken, men også efter lukketid - og selvom vi har knoklet igennem, så har vi elsket hver evig eneste dag i butikken.”
Selvom tallene taler deres tydelige sprog, så er det ikke helt nemt at forholde sig til realiteten.
“Vi har en skøn butik med et bredt udvalg af varer, og vi har en masse dejlige kunder, som har støttet os. Men det er ikke nok. Og det er den kendsgerning, som er svær at forholde sig til.”
For forretningsduoen er det nu vigtigt at få sagt ordentlig farvel til kunderne, inden de for alvor lukker og slukker.
“Vi fortsætter indtil sommer, men kommer der en ny lejer til butikken, kan det gå hurtigt med lukningen. Derfor er det vigtigt, at tilgodebevis og gavekort bliver indløst snarest muligt.”
Og butiksejerne kan roligt forberede sig på et par travle måneder, for allerede nu er alle varer i butikken, undtagen de spiselige, sat ned med 20 procent.


Publiceret 03 March 2016 14:00