Næsby Stadion skifter navn:

Nu skal det hedde...

Fodboldromantikere vil sikkert sukke, men næppe være overraskede.
Danmarks nationalsport er en sportsgren med mange kommercielle interesser, og det hører således også efterhånden til sjældenhederne, at stadions ikke har taget navn efter en given sponsor.
Nu hopper også Næsby Boldklub med på vognen, for i dag har klubben offentliggjort en ny treårig stadionaftale, som den har indgået med speditionsfirmaet ALPI. 
Aftalen indebærer, at Næsby Stadion for fremtiden - eller i hvert fald de næste tre år - hedder ALPI Arena Næsby.
"Vi har gennem et stykke tid ledt efter en større lokal virksomhed, som kunne se idéen med at brande sig i samarbejde med en af Fyns største fodboldklubber. Vi er meget glade for, at det nu er lykkedes med ALPI, som gennem flere år har været sponsor i klubben," siger Næsbys sponsorchef Jan Thomsen til klubbens hjemmeside.

"Vi har lagt vægt på, at en sponsor skulle findes i det lokale erhvervsliv og samtidig have nogle værdier, der matcher vores. Sådan en sponsor har vi fundet i ALPI, der har en afdeling i Tarup, ligesom de i mange år har været drivkraften bag udvikling og støtte til udviklingshæmmedes muligheder for at dyrke sport rundt omkring i landet. Arbejdet med at give de udviklingshæmmede gode oplevelser bliver en del af aftalen med ALPI. Vi er glade for og stolte over at kunne være en del af dette meningsfyldte arbejde," forklarer Jan Thomsen.

Publiceret 03 March 2016 15:00