Dirigent Per-Otto Johansson leder løjerne. Billetter kan købes via billetnet.dk.

Dirigent Per-Otto Johansson leder løjerne. Billetter kan købes via billetnet.dk.

Støttekoncert:

Så bliver det ikke smukkere

Musikkorpset SMUK har masser af overraskelser med sig til festkoncerten på Fredericia Teater den 10. marts

'SMUK - Slesvigske Musikkorps' giver koncert i Fredericia. Festkoncerten torsdag den 10. marts klokken 19.30 er til støtte for Veteranhjemmet Trekantsområdet. Og publikum har masser at glæde sig til, mener orkesterchef Rasmus Frandsen.
“Publikum får virkelig en god aften med en masse forskellig musik. Jeg kan godt garantere, at folk vil blive underholdt,” lyder det fra orkesterchefen.
Der vil både være klassisk musik og underholdningsmusik på programmet. Forsvarets Musikalske Ambassadører er kendt for sin enorme musikalske spændvidde.
“Og så støtter publikum samtidig en ædel sag,” siger Rasmus Frandsen.
Overskuddet fra støttekoncerten vil komme til at gøre en forskel.
“Pengene skal bruges til aktiviteter for veteranerne og de pårørende. Veteranhjemmet står bag nogle shelters i en skov, der skal være med til at danne ramme om aktiviteterne, og der er også planer om en sejltur og en tur i Givskud Zoo med soldaterne og deres familier. Der er rigtig mange ting, vi gerne vil, men hvor mange ting, vi kan gennemføre, afhænger af, hvor mange penge vi får ind efter koncerten. Derfor håber vi, at mange møder op,” siger Steen Samuelsen, fungerende daglig leder af veteranhjemmet.
LS

Publiceret 03 March 2016 08:45