Harmoniorkestret optræder i teatret lørdag den 19. marts klokken 15.

Harmoniorkestret optræder i teatret lørdag den 19. marts klokken 15.

Festlig koncert på Fredericia Teater

Igen i år byder Fredericia Concert Band op til en festlig koncert på Fredericia Teater. Det er lørdag den 19. marts kl. 15.
Orkesteret har efterhånden 10 år på bagen og blev dannet med det grundlag at samle amatørmusikere i Fredericia og Omegn med lysten til at spille god underholdningsmusik. Orkesteret er et harmoniorkester og består af cirka 30 musikere. Rolf Persson er fast dirigent. Han underviser til dagligt på Det Fynske Musikkonservatorium.
Årets solist ved koncerten på Fredericia Teater er Christina Alessi Frederiksen. Hun er en lokal sangerinde, uddannet fra det Danske Musical Akademi. Hun har medvirket i blandt andet West side story og High School Musical på Fredericia Teater. Christina er også fast forsanger i festbandet “Barock” fra Fredericia. Udover selv at stå på scenen i forskellige sammenhænge holder hun af at videregive sin passion - og underviser børn og unge i sang og musical. Christina har således undervist på musicallinjen på Musikefterskolen i Humble. For tiden er hun koreografassistent og sangcoach på Fredericia kommunes YoungStars opsætning af Askepop.

Publiceret 09 March 2016 10:00