Senior Erhverv Sjælland Øst har 50 medlemmer, der står til rådighed.

Senior Erhverv Sjælland Øst har 50 medlemmer, der står til rådighed.

Senior Erhverv i Køge får flot 4. plads

Foreningen for jobsøgende 50+ opnår flotte resultater med deres virksomhedskontakter

Af
Af Katrine Thorlund

Når travle hverdage på jobbet pludselig skiftes ud med jobsøgning og møder i a-kassen, kan mange godt få lidt sved på panden. Hvordan kommer man videre, og hvor kan man søge sparring.
Senior Erhverv Sjælland Øst er et yderst aktivt jobsøgningsnetværk i en forening med 24 afdelinger på landsplan.
Når repræsentanter for foreningen banker på hos virksomhederne, så gør de det, fordi det virker. De 24 afdelinger blev i slutningen af 2015 målt på et af de vigtigste parametre, nemlig hvor mange medlemmer der er kommet i job i årets løb.
Afdelingen i Køge hjalp til, at mere end halvdelen af de lokale medlemmer kom i job i løbet af 2015. Afdelingen løb således med en flot 4. plads kun slået af Hovedstaden, Helsingør og Aarhus.

Stærke profiler

Senior Erhverv i Køge håber, at endnu flere vil melde sig ind i foreningen, både for at kunne vise virksomhederne et bredt udvalg af profiler men også for de jobsøgendes skyld.
"Der sidder rigtig mange kompetente og stærke profiler i alderen 50+. Vi vil gerne give virksomhederne muligheden for, at finde nogle stærke medarbejdere der passer præcis, på det de søger. Samtidig ønsker vi også at støtte vores medlemmer i deres jobsøgning," siger Klaus Gjøl, Formand for Senior Erhverv Sjælland Øst.
Afdelingen var i løbet af 2015 på besøg i mere end 520 virksomheder i Køge, Solrød, Greve og på Stevns.
"Vi får rigtig positiv feedback fra virksomhederne, når vi kommer på besøg. Flere virksomheder sender deres jobopslag direkte til os, så vi på den måde kan sende dem videre til vores medlemmer. Det er både en service for virksomhederne og en hjælp til vores medlemmer," fortæller Klaus Gjøl.
Som medlem af Senior Erhverv bliver man del af et stærkt netværk, der er klar med støtte og sparring.
"Det gælder nogle gang om at blive hjulpet i gang. Vi kender alle til den situation, vores medlemmer sidder i, og vi hjælper hinanden med gode råd og feedback. Man skal ikke lade sig slå ud af, at man har passeret de 50," siger Klaus Gjøl.

Publiceret 09 March 2016 09:00