I år sender GF Forsikring 3,1 millioner kroner retur til bilejerne i Køge.

I år sender GF Forsikring 3,1 millioner kroner retur til bilejerne i Køge.

3,1 millioner kroner retur til bilejere i Køge

GF Forsikring melder om få skader på de forsikrede biler i 2015, og derfor sender man fredag 11 procent af bilforsikringspræmierne retur til bilejere i Køge

Fredag den 11. marts får de lokale bilister i GF Finans & GF Østsjælland i Køge 3,1 millioner kroner tilbage på deres bilforsikring. Samtidig lancerer det kundeejede forsikringsselskab overskudsdeling på alle forsikringer til alle kunder.
I GF Forsikring, der er et af Danmarks største kundeejede forsikringsselskaber, har princippet om lokal overskudsdeling betydet, at der gennem årene er sendt 2,4 milliarder kroner retur til kunderne, og fredag 11. marts kan GF-kunderne igen se frem til at få penge tilbage.
"I 2015 havde de lokale GF-bilister så få skader på deres biler, at der kom overskud på bilskaderegnskabet. Samlet set betaler GF Finans & GF Østsjælland i Køge 3,1 millioner tilbage, hvilket svarer til, at hver bilist får 11 procent af sin betalte bilforsikringspræmie retur," fortæller Michael Jappe, daglig leder for GF Finans & GF Østsjælland i Køge.
"Overskuddet er et resultat af, at GF's bilister har kørt fornuftigt og været forskånet for de helt store vejrproblemer," fortsætter Michael Jappe.
"Vi har nu valgt, at princippet om overskudsdeling fremover skal komme alle vores kunder til gode. Ved at indføre overskudsdeling på alle vores forsikringer, vil alle GF-kunder i fremtiden få større glæde af at være forsikrede i det kundeejet GF Forsikring," fortæller Michael Jappe.
Fra 2017 vil overskudsdelingen løbende ske ved, at overskuddet trækkes fra i prisen på forsikringerne fra årets start.

Publiceret 10 March 2016 14:00