31 nye byggegrunde er klar i Munkdrup

Nybyggere, der gerne vil bo i et område med fokus på bæredygtighed og naturværdier, har nu mulighed for at få drømmene ført ud i livet. I et nyt boligområde i Munkdrup syd for Randers er i alt 31 parcelhusgrunde byggemodnet og klar til at blive sat til salg
 
31 attraktive parcelhusgrunde i Munkdrup syd for Randers er byggemodet og bliver nu sat til salg.
Byggegrundene er første etape i et kommende boligområde og er ideelle for nybyggere, der ønsker at bo tæt på naturen – og på bæredygtige principper. Området ligger desuden godt placeret i forhold til storcenter, uddannelsesinstitutioner og E45 med hurtig adgang til Aarhus.
Randers Byråd har på mødet 7. marts besluttet, at grundene vil blive solgt til højstbydende med en mindstepris på mellem 600.000 og 810.000 kroner pr. grund inklusiv moms og eksklusiv tilslutningsafgifter.
De 31 parcelhusgrunde ligger på Boikenvej og Jonathanvej og det samlede grundareal er på 36.000 kvadratmeter. Området er første etape i lokalplan 600 ”Boligområde ved Munkdrup”, der beskriver en bæredygtig tilgang til byudvikling, hvor beskyttelse af naturen og miljøet er i fokus.

Publiceret 10 March 2016 09:33