Blunt er blevet rost til skyerne. Nu kan de opleves på Konfus 12. marts.

Blunt er blevet rost til skyerne. Nu kan de opleves på Konfus 12. marts.

Blunt og Leap på Konfus Kom og hør et miks af groovy hård rock, reggae, rock, funk og blues

Er du til et mix af forskellig musik, vil du ikke gå glip af Blunt og Leap, der spiller på Konfus lørdag den 12. marts.
Som Danmarks allerførste alternative reggaeband, der blander groovy hård rock og reggae, har BLUNT skabt deres helt egen genre og lyd. I 2015 turnerede de i hele landet med deres spritnye og hårdtslående udgivelse, Sugar Daddy. Pladen fik gode anmeldelser, og da BLUNT frigav pladen på ATLAS i Aarhus i august, måtte folk afvises i døren.
Den nye plade træder nye skridt, men indeholder samtidig den opskrift der har reddet BLUNT sit store nationale publikum; nemlig hård groovy rock n roll og svedig og festlig reggae. Bandet har været en definerende faktor på den aarhusianske live-scene i mere end et årti. De præsenterer en sprudlende blanding af Rock n"Roll og Reggae, som leveres med musikalsk charme og stor energi. BLUNT er energiske entertainers, der spiller koncerter for publikums skyld, så hvis du skal se ét solidt liveband med masser af hegn og reggae i 2016 er BLUNT et oplagt bud.
LEAP har spillet sammen siden 2014 og består af fem unge mennesker fra Varde, der elsker at skrive og spille musik. Lyden er et mix af Rock, Funk og Blues blandet med teknisk snilde fra de fem dygtige musikere. Hvis bandet skal beskrive sig selv, er det klare budskab at sparke røv på en scene – og i følge dem selv have rockstjerne potentiale! LEAP er indstillet til Esbjerg Rock Pris 2016 som den klare favorit med 419 stemmer.
Dørene åbner klokken 20.00, mens første band spiller kl. 21.00.

Publiceret 10 March 2016 09:00