Hør om Neurofeedback i ADHD-foreningen

ADHD-foreningen inviterer til gratis foredrag om Neurofeedback på Teaterbygningen

ADHD-foreningen, Østsjælland der dækker hele Køge Bugt området og Stevns indbyder til et interessant møde om Neurofeedback søndag 13. marts kl. 13-15 på Teaterbygningen i Køge, hvor det er gratis at deltage og høre om Neurofeedback.
Det er den lokalboende Matilde Stenhøj Schmidt fra Strøby Egede, der har firmaet Neuromind, der kommer og fortæller om hendes erfaringer med at træne både børn og voksne med ADHD. Hun er uddannet socialrådgiver og har efteruddannelse som Neurofeedbackterapeut fra Eeg-info i Los Angeles i USA, hvor de førende udbydere af emnet kommer fra.
Alle ved snart, at ADHD er et stort problem, som har rod (og laver rod) i vores hjerne. Lige nu er den mest udbredte behandling af ADHD i Danmark at give former for psykofarmaka for at øge koncentrationen og dermed give ADHD-ramte bedre mulighed for at fungere bedre i hverdagen.
Neurofeedback eller EEG-træning er en måde at træne hjernen til at fungere bedre uden medicin. Man får elektroder på hovedet, som måler den lille elektriske spænding, hjernen laver, når den arbejder, og ved hjælp af computerspil eller en film vises et resultat.
"Undersøgelser på universiteter verden over viser, at det er yderst effektivt. Neurofeedback har en gavnlig virkning på mange med ADHD, depression, autisme, angst, migræne og stress, alt sammen uden bivirkninger. Det er lige så effektivt som medicin, så hvorfor blive ved med at medicinere os selv og vores børn," siger Matilde Stenhøj Schmidt.
Foredragsholderen er for nylig blevet valgt som formand for ADHD Østsjælland. Hun bor som nævnt i Strøby Egede, hvor hun dagligt træner både børn og voksne. Foredraget bliver både sjovt og lærerigt, hun har en god humoristisk sans og er god til at formidle sin viden på en spændende og interessant måde.

Publiceret 10 March 2016 09:00