Irsk på møllen

Tørning Mølle serverer irsk folkemusik helt uden grænser

Tradish regnes for en af de helt store oplevelser inden for den irske musik. Trioen giver koncerter både i ind- og udland på de levende folkescener, hvor publikum og andre musikere giver dem næring og inspiration til deres musik. Gruppen består af John Pilkington, Louise Ring Vangsgaard og Brian Woetmann.
Tradish kommer af Trad- med  en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition og -ish fordi de er en del af den levende tradition. som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger og er åbne for nye idéer og nysgerrige efter ny inspirationer.
Den levende musikalske tradition hører under genren "Irsk Traditionel Musik", som har en lang og fascinerende udvikling. Af og til glemmes det, at udviklingen af denne musik ikke udelukkende er foregået indenfor Irlands grænser. Den er også i høj grad sket blandt musikere født udenfor Irland eller irske emigranter, som har bragt deres kulturarv med rundt i verden.
Du kan møde Tradish på Tørning Mølle den 30. marts klokken 19.30. Billetter købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk.

Publiceret 10 March 2016 07:15