Køge Bygningsentreprise er med til at redde familier ud af deres boligmareridt i TV3 hver tirsdag.

Køge Bygningsentreprise er med til at redde familier ud af deres boligmareridt i TV3 hver tirsdag.

Køgefirma rykker ud til kuldsejlede byggeprojekter

Håndværkerne i Køge Bygningsentreprise har hurtigt vænnet sig til at have kameraer til at kigge sig over skuldrene, når de hjælper folk ud af deres boligmareridt i tv-programmet Helvedes hus

Af
Martin Rasmussen

Når TV3-programmet Helvedes Hus hjælper udvalgte familier ud af deres boligmareridt, så er det firmaet Køge Bygningsentreprise, der rykker ud og tager sig af opgaven.
"Programmet handler om, at folk får hjælp til kuldsejlede projekter, og vi er med fra start til slut og har ansvaret for projekterne. Det er meget spændende at være med til for os - og lidt af en udfordring i starten, for vi vidste jo ikke rigtig, hvad vi gik ind til," fortæller Michael Petersen fra Køge Bygningsentreprise.
Som eksempel nævner han hensynet til kameramændene - det handler ikke kun om at udføre opgaverne men også om at få gode billeder i kassen til tv-programmet.
"Den første dag fik vi næsten ikke lavet noget, fordi der gik så meget tid med at filme," smiler Michael Petersen, som dog tilføjer, at man hurtigt vænner sig til at have kamera på, når man arbejder.
Kameraholdet filmer tre gange i løbet af de 10 dages arbejde, og desuden er der en række gopro-kameraer, der dokumenterer resten af forløbet. Og forvandlingerne i programmerne er forbløffende - nogle gange endda også for håndværkeren selv.
"Det kan godt være, at vi er gode til at bygge, men de er altså også gode til at filme det, så det ligner en million," griner Michael Petersen.
Køge Bygningsentreprise klarer selv murer-, tømrer- og malerarbejdet, mens man får hjælp af Henning Carlsen VVS til VVS-arbejdet og El-Jensen til elinstallationerne.
"Det er sjovt at være med til, og det er en sjov udfordring for vores gutter. Og så kommer vi jo også lidt på landkortet. Det er ikke fordi, vi får en masse nye kunder på den baggrund. Det bliver sendt i hele landet, og vi arbejder primært i lokalområdet, men hvis der skulle falde et par nye, spændende opgaver ned til os på baggrund af tv-programmet, så er det jo kun godt," siger Michael Petersen.
Foreløbig har Køge Bygningsentreprise deltaget i optagelserne til fire programmer, og man har sagt ja til to mere.
Programmet Helvedes hus kører på TV3 hver tirsdag aften.

Det er ofte nogle meget halvfærdige projekter, som Køge Bygningsentreprise rykker ud til i tv-programmet Helvedes hus.

Det er ofte nogle meget halvfærdige projekter, som Køge Bygningsentreprise rykker ud til i tv-programmet Helvedes hus.

Publiceret 10 March 2016 09:00