Kenn Johnsen har startet sin eget firma, Multiservice7000, der blandt andet tager sig af havearbejde. Foto: Lars Saugbjerg

Kenn Johnsen har startet sin eget firma, Multiservice7000, der blandt andet tager sig af havearbejde. Foto: Lars Saugbjerg

Kenn vil være den lokale handyman

Nyt firma har set dagens lys i Fredericia, Multiservice7000

Af
Lars Saugbjerg

Maskinparken er klar - og Kenn Johnsen står på spring. Den 51-årige fredericianer har netop etableret sit eget firma, Multiservice7000.
Virksomheden, der primært henvender sig til private, tager sig af forskellige opgaver. For eksempel reparationer, vedligehold, rengøring eller havearbejde.
”Foråret nærmer sig, og jeg er sikker på, at mange har brug for en hjælpende hånd i forhold til udendørs arbejde. Der er allerede godt gang i ordrebogen,” smiler Kenn Johnsen, der beskriver sig selv som grundig og serviceminded.
”Jeg handler her og nu, laver mine ting og er pålidelig. Intet arbejde er for småt. Jeg tager gerne opgaver, som kan klares i løbet af en dag eller to. Kontrakter, hvor jeg løbende tilser og vedligeholder, er naturligvis også velkomne.”

Tiden er moden

Kenn Johnsen kommer fra en stilling som aktivitetsmedarbejder ved Fredericia Kommune. Ved kommunen har han også arbejdet i eventgruppen, der stod for alt det praktiske arbejde i forbindelse med forskellige store arrangementer, for eksempel Tall ships og 6. juli-festerne. Han har også været anset i et utal af håndværksfirmaer, hvor han har beskæftiget sig med alt fra tømrer- til smedearbejde, ja sågar vinduespudsning.
I øvrigt har Kenn Johnsen på ingen måde smækket med døren, da han forlod sit arbejde på kommunen. Han vil stadig blive hyret ind til forskellige praktiske opgave i forbindelse med store arrangementer.
Men lige nu gælder det Multiservice7000.
”Som 51-årig har jeg stor arbejdserfaring, og føler, at tiden er moden til at blive selvstændig,” siger Kenn Johnsen, der dog indrømmer, at sommerfuglene kan mærkes i maven.
”Det er jo spændende at springe ud som selvstændig. Og sjovt. Jeg har sommerfugle i maven, men på den gode måde. Maskinerne er købt for egen opsparing, så jeg står ikke i stor gæld fra starten. Spørgsmålet er, om jeg lykkes med projektet. Om jeg kan bygge en stor kundekreds op. Det giver mig sommerfugle i maven,” siger Kenn Johnsen, der i øvrigt er på jagt efter en garage/opbevaringsrum til sine maskiner, havetraktor, havefræser og andet værktøj.
Den nye virksomhed kan kontaktes via hjemmesiden www.multiservice7000.dk

Publiceret 10 March 2016 06:00