Det bliver en festdag i motorcyklens tegn, hvor nye, custom- og klassiske modeller blandes med events, messetilbud, musik og konkurrencer.

Det bliver en festdag i motorcyklens tegn, hvor nye, custom- og klassiske modeller blandes med events, messetilbud, musik og konkurrencer.

Motorcykler rykker ind i Fredericia

Lørdag den 19. marts åbner MESSE C Fredericia dørene til "Forever 2 Wheels", hvor man blandt andet kan vinde en MC-rejse til Arizona og opleve fantastiske motorcykler

Selv om foråret officielt startede den 1. marts, så er det først lørdag den 19. marts, at mange MC-entusiaster har et stort kryds i kalenderen.
Her går det nemlig for 18. gang løs med "Forever 2 Wheels" i Messe C Fredericia. En festdag i motorcyklens tegn, hvor nye, custom- og klassiske modeller blandes med events, messetilbud, musik og konkurrencer.
"Vi varmer op til den nye MC-sæson med et brag af en messe, hvor vi byder på udstillere fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England. Der bliver masser af gode tilbud fra et væld af forretninger på alt fra udstyr, tilbehør og til motorcykler," fortæller arrangør Carsten Bøttern.
På eventsiden byder Allingåbro Motor Festival på torden og dunder med dragracere, V8 metanol mini puller og masser af andet 'racergejl'.
"Som altid har vi også fed livemusik med vores husorkester Ash Power Trio, med vores gode ven Ashley Mulford, som har spillet med Poul Young, Mike and the Mechanics, Sad Cafe med flere. Ashley spiller også solo i en af caféerne, hvor man også kan nyde Jens Falck; en yderst kompetent herre, som har spillet med Allan Olsen, Peter Belli, Dr. Hook - han spillede i øvrigt også det fængende violinstykke i "The Støvle Dance" med De Nattergale," tilføjer Carsten Bøttern.
På customsiden lover arrangøren, at mobilkameraet kommer på overarbejde i Messe C.
På indgangsbilletten trækkes der i øvrigt lod om en 12 dages MC rejse med Dream & Bike Tours til Arizona. Den heldige vinder udtrækkes på scenen i hal E klokken 15.30.
"Der er i det hele taget lagt op til en super dag. Som messearrangør kan man gøre sit bedste for, at rammerne er i orden, men det hele går op i en højere enhed, når udstillerne tager ejerskab og gør en ekstra indsats. Det er i høj grad tilfældet i år, hvor jeg oplever et stort og positivt engagement," slutter den forventningsfulde arrangør.

Publiceret 10 March 2016 07:30