Jesper Kruse.

Jesper Kruse.

Tacklingen og de nye mål

En hård tackling på Køge Boldklubs bane satte en stopper for fodboldtalentet Jesper Kruses karriere

På Solrød Bibliotek mandag den 14. marts fortæller Jesper Kruse i foredraget ”Nå i mål”, hvordan han kom videre, efter han som kun 17-årig fik smadret knæet Kristi Himmelfartsdag 1987. Han havde netop skrevet kontrakt med Køge Boldklub (HB Køge) og drømte om at blive landsholdsspiller og professionel i udlandet. Hele hans unge liv havde drejet som om fodbold, men nu var det slut.
"Jeg anede ikke, hvem jeg var, da jeg pludselig ikke var fodboldspilleren længere," siger Jesper Kruse og fortsætter:
"Jeg mistede meget den dag, jeg blev tacklet, og det blev jeg nødt til at forholde mig til på samme måde som andre tab i livet. Hvis ikke, risikerer man at jagte tabet resten af livet, og det var det, jeg gjorde i begyndelsen, indtil jeg lærte at sætte nye mål. Som kunne gøre mig lykkelig."
I sit foredrag sætter han fokus på den identitetskrise mange oplever, når de ikke længere kan lave det, de har satset alt på, og ikke mindst, hvordan man kommer videre.
Han har skrevet om sine oplevelser i bogen ”Tacklingen”, der kan lånes på biblioteket, og han er i dag lærer på Haslev Idrætsefterskole.
Billetter til foredraget på Solrød Bibliotek mandag den 14. marts kl. 19.00 – 21.00 kan købes via bibliotekets hjemmeside www.solbib.dk.

Publiceret 10 March 2016 09:00