Trepac er et af de fire dansk-HipHop-navne der går på scenen på Tapperiet til Echo Out Label Night lørdag den 12. marts.

Trepac er et af de fire dansk-HipHop-navne der går på scenen på Tapperiet til Echo Out Label Night lørdag den 12. marts.

Weekend med hiphop, brunch og jazz

Den kommende weekends program på ungdomskulturhuset Tapperiet byder på dansksproget HipHop-koncert og på lækker søndagsbrunch med tilhørende jazzkoncert

Lørdag den 12. marts er det pladeselskabet Echo Out der præsenterer nogle af deres kunstnere til koncerten Echo Out Label Night på Tapperiet.
Echo Out er et københavnsk pladeselskab med fokus på alternativ dansksproget HipHop. Siden 2007 har Echo Out udgivet musik, hovedsageligt på vinyl, med nogle af Danmarks dygtigste rappere og beat-smede. Fællesnævneren for udgivelserne er en organisk lyd og lyrik med noget på hjerte.
Denne aften er det de fire Echo Out artister Asbestose, Kværn & Carl Knast, Dialekten og Trepac der går på scenen og inviterer til et brag af en dansk-rap fest på Tapperiet. Arrangementet starter kl. 21.00 og dørene åbner en time inden arrangementsstart.

Lækker brunch med jazz

Om søndagen den 13. marts står der Jazzbrunch på Tapperiets programplakat. Jazzbrunch er et populært, tilbagevendende arrangement på Tapperiet, der kombinerer lækker søndagsbrunch med en udsøgt jazzkoncert-oplevelse. Denne gang er det Terkel Nørgaard Quintet der står for musikken til Jazzbrunch.
Terkel Nørgaard Quintet er en gruppe der hylder Terkel Nørgaards favorit jazzkomponister: Monk, Coltrane, Ellington, Parker, Heath. Og igennem en ny frisk lyd og nye arrangementer, bringer Terkel Nørgaard Quintet disse store komponisters udødelige musik frem til år 2016. Line-Up: Thomas Agergaard – Sax, Claus Waidtløw – Sax, Mikkel Ploug – Guitar, Jeppe Skovbakke – Kontrabas, Terkel Nørgaard - Trommer.
Som altid vil der være en lækker brunchbuffet med både varme og kolde retter inkluderet i prisen. Søndagens Jazzbrunch på Tapperiet starter kl. 11.00.
Billetter til Echo Out Label Night og Jazzbrunch kan købes i forsalg på www.billetnet.dk og på Tapperiet. Herudover vil det også være muligt at købe billet til arrangementet i entréen, med mindre at arrangementet på forhånd bliver udsolgt.

Terkel Nørgaard Quintet står for musikken til Tapperiets Jazzbrunch søndag den 13. marts.

Terkel Nørgaard Quintet står for musikken til Tapperiets Jazzbrunch søndag den 13. marts.

Publiceret 10 March 2016 14:00