Lisbeth Dahl kommer til Haderslev den 10. april.

Lisbeth Dahl kommer til Haderslev den 10. april.

Bag masken:

Kom helt tæt på revyens ukronede dronning

Lisbeth Dahl gæster Haderslev med sit meget ærlige fordrag "At overkomme livet"

Af
Peter Rasmussen

Når folkekære Lisbeth Dahl gæster Slesvigske Musikhus i Haderslev den 10. april klokken 16.00, er det én stærk kvinde som gæster én anden. Foredraget er nemlig endnu et støttearrangement for den døveskole i Gambia, som lokale Gudrun Awa Jørsing støtter så helhjertet - og har gjort igennem så mange år.
Det er en unik person man kan opleve i musikhuset. En person, som i den grad har positioneret sig som den ukronede dronning af dansk revy. Hun er kvinden, der altid kan levere komik som kalder på det store grin, men samtidig også komik, der - under sin overflade - rummer mange nuancer, som efterlader én med eftertanke.
At talentet har så bred en palet, skyldes sikkert mange ting. Nok ikke mindst Lisbeth Dahls ophav. Hun er født ind i teatrets og revyens magiske verden. Og livet har budt på hele den store buffet af godt og skidt. I den kulørte presse er Lisbeth Dahl er ikke mindst kendt for sine mange skilsmisser, som hun selv kalder tragiske. Trods sin evne til at kalde latteren frem, kender Lisbeth Dahl om nogen til den mørkere side af livet, og det vil hun også fortælle om.
Mødet med Lisbeth Dahl finder sted den 10. april klokken 16.00. Billetter kan købes hos Arnild Buscks boghandel i Haderslev fra den 26. marts. Foredragsholderen har stillet sig til rådighed for arrangementet, således at der kan sendes et beløb til St. John's School for the Deaf i Gambia.

Publiceret 10 March 2016 06:45