Politi:

"Vil du være vores nye kollega?"

Politiet leder efter nye aspiranter - der er informationsmøde i Haderslev

"Har tanken om at blive politibetjent strejfet dig? Eller er det måske en uddannelse, du allerede nu har besluttet, at du gerne vil ind på? Så har vi lige arrangementet for dig." Sådan skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse, som fortsætter:
"Torsdag den 17. marts 2016 kl. 19.00 afholder Syd- og Sønderjyllands Politi jobinformationsmøde på Politigården i Haderslev, Gammelting 3, 6100 Haderslev.
Til mødet vil der være rig mulighed for at indhente informationer og få svar på alle dine relevante spørgsmål i forbindelse med kravene til optagelsen, optagelsesproceduren og arbejdet som politibetjent.
Til mødet kommer politikredsens rekrutteringsmedarbejdere samt en af vores politistuderende, der netop er begyndt på politiuddannelsen.
Politiet ønsker at sammensætningen af betjente skal afspejle befolkningssammensætningen i Danmark. Derfor vi ønsker at rekruttere blandt et bredt udsnit af befolkningen og prioriterer derfor ansøgere af begge køn og med forskellige kvalifikationer samt forskellig kulturel, social og etnisk baggrund.
Politiet lægger også vægt på, at ansøgeren er motiveret og reflekterende i forhold til politirollen, og ansøgere med en vis modenhed, herunder empati og vurderingsevne, foretrækkes. Du skal være fyldt 21 år, men der er ingen øvrige aldersgrænse. Vi har med held rekrutteret nye betjente, der er oppe i 30rne.
Kravene og uddannelsen kan du også læse mere om på  www.politiskolen.dk
Vi vil være vært ved arrangementet med en sodavand eller en kop kaffe samt et stykke frugt.
For tilmelding bedes du kontakte nedenstående kontaktperson pr. mail.
Haderslev:Politiassistent Annika Ravn, tlf. 72 58 39 99, Mail: ADP002@politi.dk"/Peter, #lokalavisen

Publiceret 10 March 2016 06:00