Der er stor tilfredshed med Køge Kommunes genoptræningstilbud blandt brugerne. Her er kondicyklerne taget i brug som led i træningen.(Foto: Leah Kristensen)

Der er stor tilfredshed med Køge Kommunes genoptræningstilbud blandt brugerne. Her er kondicyklerne taget i brug som led i træningen.(Foto: Leah Kristensen)

Brugerne roser genoptræningen i Køge

Social- og Sundhedsforvaltningen i Køge Kommune har gennemført en brugerundersøgelse på genoptræningsområdet. Her er der blandt andet ros til Køges genoptræningstilbud fra brugerne

Hele 96 % af de brugere, som har deltaget i brugerundersøgelsen svarer, at de har været meget tilfredse eller tilfredse med genoptræningsforløbet i Køge Kommune. Spørgeskemaet fra undersøgelsen er udarbejdet med udgangspunkt i en skabelon fra Kommunernes Landsforening, således at Køge Kommunes resultater kan sammenlignes med andre kommuners.
Resultatet af undersøgelsen giver Køge en flot placering blandt de kommuner, som har offentliggjort deres resultater. Leder af Køge Kommunes genoptræningsenhed, Lars Hoppe Søe er da også yderst tilfreds med resultatet af undersøgelsen.
”Vi bestræber os hver dag på at tilbyde den bedst mulige genoptræning for vores brugere, så det er naturligvis dejligt at få bekræftet, at de synes, vi lever op til den ambition,” siger han.

Medarbejdernes fortjeneste

Lars Hoppe Søe fremhæver medarbejdernes rolle i det flotte resultat.
”Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og derfor er det godt at kunne konstatere, at brugerne har samme positive oplevelse af det store engagement og den høje faglighed, jeg ser til daglig,” siger han.
Mellem 96 % og 98 % af de adspurgte er tilfredse eller meget tilfredse med fysio- og ergoterapeuternes indsats. De er blevet spurgt til forskellige aspekter af genoptræningen – heriblandt den modtagelse de fik ved første træning, deres vurdering af fysio- og ergoterapeutens forståelse for deres situation samt evne til at motivere. I forbindelse med selve træningen er brugerne blevet spurgt til dialogen med fysio- og ergoterapeuten om målsætningen for træningen, samt de instruktioner de fik til øvelserne.

Publiceret 14 March 2016 09:00