Mette Regitze Rahbek har sjældent gået den lige vej for at finde ud af, hvem hun er. Andre unge kvinder må også gerne vide, at det faktisk er helt okay.

Mette Regitze Rahbek har sjældent gået den lige vej for at finde ud af, hvem hun er. Andre unge kvinder må også gerne vide, at det faktisk er helt okay.

“Vejen kan godt være zig-zagget, mens du lærer, hvem du er”

Miss Grey er et online community, hvor særligt unge kvinder kan læse, debattere og få gode råd om sex og følelser.

sex Der er ikke mange områder, det er så vanskeligt at navigere i som sex. Spørgsmålene og svarene på de utallige muligheder er uendelige, og alt imens hormonerne er fuldt optaget af at leve sit eget liv, står man bare endnu mere forvirret tilbage uden at ane, om man er på vej ned ad den rigtige vej. Det er udgangspunktet for community-sitet “Miss Grey”, som 27-årige Mette Regitze Rahbek fra Kolding står bag. Her har hun samlet fire meget forskellige kvinder - Mette Regitze Rahbek lægger selv lidt “Sex & The City”- analogi ned over konceptet - som blogger om en masse forskellige ting fra deres liv og deres hverdag. Sex og følelser er de primære emner. “Jeg synes, at der manglede et sted, hvor unge kvinder kan spejle sig i andre kvinder. Det kan man selvfølgelig med sine veninder, men der kan jo være emner, som man synes er pinlige at snakke om, eller som ens veninder ikke har prøvet. Idéen med “Miss Grey” er et online fællesskab med fire helt forskellige kvinder, der også skriver om forskellige ting. Derfor er det også vigtigt, at pigerne skriver med humor, men det må ikke blive snusket. Det skal Det skal føles som et fællesskab, man har med en gruppe veninder,” fortæller Mette Regitze Rahbek.

Vejen er ikke lige

Hun skriver ikke selv til “Miss Grey”. Endnu. Mette Regitze Rahbek er redaktøren, mens pennen føres af de fire kvinder. De er anonyme og skriver under hvert sit alias. Her kan du støde ind i Miss Felicity, Miss Quinn, Miss Vanilla og Miss Lara. Selv om de er anonyme, er deres baghistorier udførligt fortalt. Det er vigtig, for at man skal kunne identificere sig med dem, fortæller Mette Regitze Rahbek, for troværdighed er af allerstørste nødvendighed, hvis Miss Grey skal have et formål. I bund og grund handler det jo om et sted, hvor yngre kvinder kan pudse deres selvbevidsthed af, fordi der er andre derude, der har det ligesom dem. Og det er egentlig også Mette Regitze Rahbeks egen baghistorie. Hun har i sit jo kun 27-årige liv boet mange forskellige steder i landet og prøvet sig af med forskellige uddannelser, inden den dag det endelig gik op for hende, at iværksætteri med et formål formentlig er den vej, hun skal gå ned ad. “Jeg havde mulighed for at komme ind i en stor virksomhed og formentlig få en god løn, men jeg kunne godt se, at det ikke var det, der gjorde mig glad. Og det er vigtigt at huske sig selv på, når man ikke lige ved, hvad der skal ske i ens liv. Vi er allesammen inspireret af forskellige miljøer, og håbet er vel, at man kan udvide det, og gøre det til noget nyt og til sit eget. Det vil jeg gerne kunne hjælpe piger med igennem “Miss Grey”, for vejen kan jo godt være zig-zagget, men du lærer, hvem du er,” siger Mette Regitze Rahbek.

@Fakta Brod Weekend:Det er primært fra den lille lejlighed i Helligkorsgade, Mette Regitze Rahbek holder styr på pigerne og fællesskabet på “Miss Grey”.

@Fakta Brod Weekend:Det er primært fra den lille lejlighed i Helligkorsgade, Mette Regitze Rahbek holder styr på pigerne og fællesskabet på “Miss Grey”.

Publiceret 15 March 2016 18:00