Sandwich bliver nu en del af Malou Enghaves sortiment i Bella Norma.

Sandwich bliver nu en del af Malou Enghaves sortiment i Bella Norma.

Bella Norma åbner sandwich-bar

Enkle ingredienser med butikkens egne varer er opskriften

Det griber om sig i den lille specialbutik Bella Norma i Jernbanegade. Forretningen, der primært handler med udvalgte spcial-fødevarer, udvider nu sortimentet til også at omhandle sandwich. Bella Sandwich bliver navnet på ekspansionen, som dog stadig befinder sig i Bella Normas lokaler.
 

Sandwich to-go

Konceptet er ret enkelt. Der bliver blot tre sandwich at vælge imellem. Gris, okse eller kylling, som dækker over krydret landskinke, okseinderlår og hjemmerørt hønsesalat. Hver især naturligvis også med forskellige salat og dressinger. Brødet leveres dagligt fra Seest Bageri, mens kødet leveres fra Silkeborg Slagteren.
“Jeg har hele tiden haft lyst til også at kunne levere lækre sandwich med nogle af de produkter, vi selv har på hylderne. Enkle sandwiches med gode råvarer. Det er dog vigtig at sige, at det hovedsageligt bliver sandwich to-go. Det bliver ikke en café, for vi har jo stadig butikken,” siger indehaver Malou Enghave.


Smagsprøver

Dermed bliver det også dagligt et begrænset antal sandwich, der ryger over disken.
“Når der ikke er flere, så er der ikke flere. Men man kan sagtens forudbestille som for eksempel arbejdsplads eller forening. Så skal vi nok sørge for det,” lyder det fra Malou Enghave.
I morgen onsdag skyder hun for alvor den nye sandwich-bar i gang med uddeling af smagsprøver i butikken og i gågaden. Torsdag og fredag åbnes der for salget af sandwich.

Publiceret 15 March 2016 12:47