Rasmus Nøhr og Gustav Hansen var på besøg i Fritidsbutikken i december med deres ideer til Danmark Dejligst.

Rasmus Nøhr og Gustav Hansen var på besøg i Fritidsbutikken i december med deres ideer til Danmark Dejligst.

Danmark Dejligst Avedøre og Årsmøde i Kulturtoget

Gustav Hansen fra koncertprojektet “Danmark Dejligst” indleder årsmødet i Kulturtoget. Projektet er båret af en begejstring for at spille god musik for folk. Rasmus Nøhr og Gustav Hansen var i Fritidsbutikken i december 2015 og fortælle om deres idéer med projektet.

Vi synes folk skal have mulighed for at dele den begejstring, når Gustav Hansen fortæller om et af de steder, hvor der bliver spillet, nemlig i Byparken fredag den 19. august ved Danmark Dejligst Avedøre. Gustav Hansen indleder mødet torsdag den 17. marts kl. 19.00. Alle er velkomne.

Årsmøde i Kulturtoget

Efter en kort pause - kl. ca. 19.30 - starter årsmødet for Kulturtoget, hvor der skal vælges medlemmer af forretningsudvalget. Oplysninger - herunder dagsorden for årsmøde mm. - om den unikke paraplyorganisation Kulturtoget, som tegner sig for de større arrangementer i Avedøre, kan ses på fritidsbutikken.dk. Velkommen til mødet, der foregår torsdag den 17. marts fra kl. 19 i Konferencelokalet i Enghøjhuset, Bødkerporten 6A. Indgang via den store trappe i gården!

Der er gang i Avedøre

Kulturtoget har sat en del initiativer på skinnerne i 2016! Dels at få nogle kendte navne til at spille i Byparken. Det bliver koncert med Rugsted & Kreutzfeldt til Midsommerfesten lørdag den 18. juni og med Rasmus Nøhr ved Danmark Dejligst Avedøre fredag den 19. august. Dels at få flere frivillige til at hjælpe med at afvikle disse større arrangementer. Det blev til en ny togvogn i Kulturtoget “Avedøres Venner”, der blev sat på skinnerne forrige mandag. Der dukkede 32 engagerede frivillige kulturarbejdere op, som efterlyste klare arbejdsopgaver ved årets større begivenheder! Det kan også være f.eks. Bazar med fokus på kvinder, kunst & kultur. Samt Snak-Pænt-kampagnen Ord Der Flyver med 1000 balloner med positive ord. Det er det arbejde, som Kulturtoget står for.

Publiceret 15 March 2016 08:00