Er det virkelig Danmark? Thorbjørns smukke billede af Kolding Å imponerer alle

 
"Jeg har set og nydt Kolding Å mange gange fra toget, men dette helikopter-view overbeviste mig om skønheden i en ikke-reguleret flod. Billedet blev offentliggjort i to store danske naturgrupper her på Facebook fredag aften og har resulteret i tusindvis af reaktioner, så vi arbejder nu på at omdanne det til en plakat," skriver freelance-fotograf, Thorbjørn Brunander Sund, fra Tistrup, som tog det smukke billede af Kolding Å på strækningen mellem Lunderskov og Kolding om eftermiddagen den 9. marts.

Og billedet - ja, det er der rigtig mange, som godt kan lide. Blandt andet på Facebook-gruppen "Naturoplevelser i Danmark" er det blevet delt 326 gange, har fået over 2.600 likes og en lang række flotte kommentarer med på vejen som disse:

"Helt utroligt, må jeg dele. Vil gerne mine venner ser, hvor fantastisk Danmark er."
"Waaaaauuuuu.......100% dansk....og dog SÅ EKSOTISK."

"Jeg troede lige et kort øjeblik, det var fra Amazonas. En af de mange bifloder."
"Thorbjørn Brunander Sund, der burde laves kopier i plakatstørrelse. Der er sikkert en del Koldingensere, der ville være interesserede."

Og netop den sidste kommentar ser nu ud til at blive til virkelighed. Kolding Sportsfiskerforening har fået lov til at benytte billedet af Thorbjørn, så det kan blive produceret i plakatstørrelse. Ifølge jv.dk vil overskuddet fra salget gå til gavn for den imponerende å.

Publiceret 15 March 2016 16:59