Smid tøjet og giv det videre! - Indsamling fra på fredag i Frihedens Butikscenter.

Smid tøjet og giv det videre! - Indsamling fra på fredag i Frihedens Butikscenter.

Røde Kors gentager nu Smid tøjet-kampagnen

Røde Kors-butikken låner et tomt butikslokale, hvor man kan aflevere det brugte tøj fra på fredag 

Smid tøjet-kampagnen i 2015 blev en succes - og gentages derfor i år med mulighed for at aflevere tøjet i Frihedens Butikscenter.

Sidste års landsdækkende Røde Kors-kampagne ”Smid tøjet, Danmark” blev en stor succes - ikke mindst i Hvidovres Røde Kors butik, Strandmarksvej 21. På landsbasis blev der i alt indsamlet ikke mindre end 1.421 tons tøj i kampagneperioden. Derfor er det besluttet at gentage kampagnen i 2016. - Til gengæld er vi så blevet mere opmærksomme på hensynet til medarbejdere og kunder i forbindelse med den praktiske afvikling, lyder det fra den lokale butiks to ledere, Lise Bauer og Birgit Willumsen. - Det var tænkt som et led i kampagnen i 2015, at det afleverede tøj skulle synliggøres i butikken. Men med de mængder vi fik, blev det vanskeligt at komme rundt i butikken, både for os selv og for vores kunder. Så allerede under kampagnen fik vi derfor opstillet en udendørs container mere. Vi var yderst taknemmelige for opbakningen fra Hvidovres borgere, og vi håber på en lige så stor interesse i år.

Håber på mange besøg!

- På baggrund af vores erfaringer fra sidste år har vi indgået en aftale med Frihedens Butikscenter om at låne et tomt butikslokale, hvor folk kan komme og aflevere deres brugte tøj. Frihedens Butikscenter har yderst velvilligt støttet op omkring kampagnen på denne måde, lyder det fra butikkens ledere. Ud over at tøjet naturligvis, som altid, kan afleveres i Røde Kors containerne på Strandmarksvej 21 - eller i butikken - vil Røde Kors i Hvidovre være taknemmelig over at modtage det brugte tøj i Frihedens Butikscenter i det udlånte butikslokale bag Føtex alle hverdage i perioden fra fredag den 18. marts til og med fredag den 8. april mellem kl. 10 og 17, hvor der vil være personale til at tage imod det.m-

Publiceret 15 March 2016 08:00