Rita Bager (tv) og Cindy Møller får her overrakt pokal og diplom af chefkonsulent fra Lokalavisen, Kim Petersen. (Foto: Betina Skjønnemand).

Rita Bager (tv) og Cindy Møller får her overrakt pokal og diplom af chefkonsulent fra Lokalavisen, Kim Petersen. (Foto: Betina Skjønnemand).

Ret og Vrang er Årets Butik

Kunderne har talt - Årets Butik 2016 i Aabenraa blev Ret og Vrang

Af
Af Betina Skjønnemand

“Jamen jøsses da!”.
Bestyrer hos Ret og Vrang, Cindy Møller, blev noget overrasket, da Lokalavisen kiggede forbi med pokal og diplom, som det synlige bevis på, at butikken var kundernes favorit i år.
“Vi havde selvfølgelig håbet på sejren, da vi havde fået at vide, at vi lå i toppen sidste år. Vi er glade og stolte. Som specialbutik er vi nødt til at give god service, hvis vi vil overleve, så det er da et ekstra skulderklap og et bevis på, at vi gør noget rigtigt,” lød det fra Cindy Møller.
Lokalavisen Aabenraa kårer hvert år Årets butik. Kunderne har skrevet en begrundelse for, hvorfor netop deres butik skal vinde, og dommerne - Malene Bruhn og Ove Schmidt - udvalgte den bedste begrundelse.
Og igen i år var det en svær opgave, for der var mange gode indstillinger, og lysten til at deltage i konkurrencen har ogsåi år været stor.
“Det viser jo bare, at kunderne er glade for de lokale butikker i Aabenraa. Hvis vi alle støtter de lokale butikker i dag, så har vi dem også i morgen,” lyder det fra chefkonsulent Kim Petersen fra Lokalavisen Aabenraa.

null

Publiceret 15 March 2016 06:00