Man kan få nogle ordentlige flyveture, når man afprøver Bubble Soccer.

Man kan få nogle ordentlige flyveture, når man afprøver Bubble Soccer.

Afprøv Koldings nyeste sportsgren

Forestil dig at komme driblende med en fodbold, da en modstanderne løber ind i dig - hvorefter du, i stedet for at falde og slå dig, hopper ganske fredeligt rundt, som var du en badebold.
Kolding Fodboldgolf åbner op for en ny sæson den 19. maj klokken 09.30, hvor de tilbyder den helt nye sportsgren, Bubble Soccer, som er en form for fodbold, hvor man er iklædt store plastikbolde - hvilket gør sporten ret så underholdende både for spillere og tilskuere. Den kan både spilles ude og inde, og stedet har nok bolde til 10 spillere af gangen.
Det er femten sæson hos Kolding Fodboldgolf, der i år har gjort ekstra meget ud af de naturskønne omgivelser.
“I år har vi ansat en yderligere, som udelukkende skal agere green-keeper for at holde og højne faciliteterne og banen. Vi går meget op i stedet er rent, plejet og at man føler sig velkommen,” fortæller indehaveren Dannie Elkjær, som glæder sig meget til den nye sæson.
På koldingfodboldgolf.dk kan du se videoer, der viser, hvor sjovt det ser ud, når granvoksne mennesker går på banen med de store plastikbobler om kroppen. Det betyder dog ikke, at spillet kun er for voksne - de fleste kan være med.

Publiceret 17 March 2016 18:00