Tag med til Køge Spillemandsforenings martsbal på Teaterbygningen.

Tag med til Køge Spillemandsforenings martsbal på Teaterbygningen.

Dansecafé på Teaterbygningen

Bal hos Køge Spillemandsforening

Køge Spillemandsforening har nu eksisteret i over 35 år, og som sædvanlig er det foreningens egne grupper, der spiller til martsbal på Teaterbygningen i Køge, hvor entréen er 30 kr. Usædvanlig er imidlertid datoen, men på grund af at månedens sidste fredag falder midt i påsken, afholdes martsballet allerede fredag den 18. marts kl. 19.30.
Et hold elever fra Køge Musikskole vil igen komme og give prøver på deres kunnen, og efter den store succes med deres optræden i november, lægges der op til en stor oplevelse for publikum, med musik, der både kan danses og lyttes til.
Men ellers er det foreningen selv, der står for denne aften og præsenterer sine mange forskellige musikgrupper. Programmet spænder fra det store fælleorkester til de mange mindre grupper. Nogle har eksisteret i årevis, andre knap så længe, og enkelte grupper er dannet til lejligheden. Der bliver musik for enhver smag, musik at lytte til, og musik at danse til.
Udover fællesorkestret bliver der desuden mulighed for at høre og danse til Plukhønsene, Kentisserne, Værkstedet, UdTilBens, og flere andre. Det bliver også til et festligt gensyn med Sølvstænk.
Der er således lagt op til en meget begivenhedsrig og hyggelig aften på Teaterbygningen fredag den 18. marts kl. 19.30.

Publiceret 17 March 2016 15:00