Bent Petersen er en glad og travl badmintonleder hos Ældre Sagen i Hvidovre.

Bent Petersen er en glad og travl badmintonleder hos Ældre Sagen i Hvidovre.

Fjerboldaktivitet hos Ældre Sagen

Efter klubturnering holdes mandag den 4. april forårsturnering for motionister over 60 år i HBC Hallen

Lederen af Ældre Sagens badmintonaktiviteter i Hvidovre, Bent Petersen, har travlt. I sæsonen skal han holde styr på de mange deltagere ved fællestræningen i HBC Hallen hver torsdag kl. 9-12.

I sidste uge havde Bent Petersen arrangeret en lille klubturnering, hvor ca. 50 - mellem indledende morgenmad og afsluttende frokost - dystede på banerne i den nyrenoverede HBC Hal. Og med god støtte fra en lokale præmiesponsorer kunne vinderne af de forskellige rækker drage hjem med beviser på deres badmintonevner.

Forårsturnering

Allerede mandag den 4. april er Bent Petersen igen involveret i en motionistturnering i HBC Hallen. Her har Badminton København inviteret til en forårsturnering for motionister over 60 år, hvor spilleglæde og hygge udfolder sig hånd i hånd - eller kejser til ketsjer. Omkring 70 deltagere fra en række lokale ældresagsforeninger i Københavns-området har tilmeldt sig, og der dystes fra kl. 9.00 i damedouble, herredouble og mixeddoble. Og naturligvis afsluttes der også med en fælles frokost, hvor der samtidig er præmieoverrækkelse og plads til håneret og drillerier. Har du lyst til at se, hvordan man også i en moden alder kan dyrke badminton som motion og samtidig have det rigtig sjovt i konkurrencesammenhæng, er der naturligvis gratis adgang til HBC Hallen.

Publiceret 17 March 2016 08:00