Lokal TV får ny bestyrelse

Sønderborg Lokal TV har fået ny bestyrelse på ekstraordinær generalforsamling

På en ekstraordinær generalforsamling i Sønderborg Lokal TV (SLTV) tirsdag blev nye vedtægter godkendt og en ny bestyrelse valgt.
Ved en ordinære generalforsamling i januar blev der valgt en bestyrelse, der som sin hovedopgave har haft at udarbejde forslag til nye vedtægter med det formål at bane vejen for valg af eksterne medlemmer fra erhvervslivet til bestyrelsen.
De nye vedtægter blev godkendt på den ekstraordinær generalforsamling, hvorefter de tre opstillede kandidater fra det lokale erhvervsliv blev indvalgt i bestyrelsen: Christoffer Kirkegaard, Per Viggo Rasmussen og Knud A. Sveistrup.
Til den fem mand store bestyrelse blev endvidere blandt de frivillige i SLTV indvalgt Per Lange og Peter Rehhoff.
Bestyrelsen har konstitueret sig med Knud A. Sveistrup som formand.
”På opfordring af den siddende bestyrelse har jeg sammen med Christoffer Kirkegaard og Per Viggo Rasmussen sagt ja til opgaven at bringe nogle erhvervsmæssige dimensioner og dynamik ind i SLTV's fremtidige udvikling. Man gik i luften i 2013, og har siden da gjort sig mange erfaringer af forskellig art. Nu er det tiden at komme videre – og vi ser sammen med de passionerede frivillige og andre gode kræfter frem til at løfte opgaven," siger Knud Sveistrup i en pressemeddelse.

Publiceret 17 March 2016 09:57