Knud Vang Nielsen

Knud Vang Nielsen

Ny direktør for Vejle Havn

Knud Vang Nielsen er blevet ansat som ny direktør for Vejle Erhvervshavn.
Vejle Byråd godkendte onsdag aften den enstemmige indstilling fra havnebestyrelsen om at ansætte en direktør med stor havneerfaring fra både Aarhus og senest som adm. direktør i Oslo Container Terminal AS.
Knud Vang Nielsen skal nu forsøge at få ro på den skandaleramte havn.
"Efter mange år i Oslo er virksomheden nu afviklet, og jeg har stor lyst til at prøve kræfter med andre vinkler af logistik-, transport- og havneverdenen. Jeg føler mig overbevist om, at min brede og lange ledelseserfaring i havneverdenen kan være med til at skabe målbare resultater i rollen som direktør for Vejle Erhvervshavn," siger Knud Vang Nielsen. 
Thorkild Højvig, formand for bestyrelsen for Vejle Erhvervshavn, glæder sig til samarbejdet med den nye direktør.
"Jeg er glad for, at vi har fundet en direktør med meget stor erfaring inden for området, og bestyrelsen har store forventninger til ham. Jeg glæder mig til, at vi nu kan få skabt ro omkring havnen, så vi sammen med havnens medarbejdere og kunder kan arbejde for, at Vejle Erhvervshavn bliver leverandør af gode historier fra Vejle," understreger Thorkild Højvig.
Knud Vang Nielsen har gennem årene beklædt en række bestyrelsesposter inden for havneområdet. Den nye havnedirektør er oprindelig uddannet fra Fanø Navigationsskole og Aarhus Business School. Han er 63 år, har voksne børn, en samlever, der også gerne vil flytte tilbage til Danmark, og så er han vild med at løbe maraton.
Han tiltræder 1. maj.
jh

Publiceret 17 March 2016 10:00